سربندی ساختمان

یکی از نیاز های اساسی اجرا سقف های شیبدار ، اجرای سربندی ساختمان یا همان شاسی کشی با پوشش مناسب است.
عموما سربندی ساختمان با متریال های مختلفی از جمله چوب و فلز ساخته می شود، همچنین عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی ، متراژ سقف و دیگر موارد در انتخاب نوع پوشش و سقف ساختمان نقش دارند.

سربندی ساختمان به دلیل تنوع بالا، نصب و اجرا آسان و همچنین زیبایی و طراحی منحصر به فرد، استفاده های گسترده و متفاوتی را دارد. در ادامه قصد داریم تا اهمیت سربندی در سقف های شیبدار و نحوه اجرا آن را مورد برسی قرار دهیم ، پس با آسابام همراه باشید.

fill

اولین تولید کننده سفال طبرستان رویال و رنگی در ایران

تنها تولید کننده و عرضه کننده سفال طبرستان رویال رنگی به کل کشور با ضمانت ۱۰ ساله

briefcase

اجرا حرفه ای و مهندسی شده سازه های سقفی

اولین شرکت مهندسی مجری سقف های شیبدار در شرق و شمال کشور

سربندی ساختمان چیست ؟

به طور کلی اجرای سقف های شیبدار در چند مرحله صورت می گیرند که عبارت اند از ساخت اسکلت اولیه ، خرپا سازی و شاسی کشی و همچنین سربندی سقف ساختمان. سربندی ساختمان با ایجاد شبکه ای یکپارچه ، بستر مناسبی را برای اجرای انواع پوشش های سقف های شیبدار فراهم می کند. به طور معمول سقف های شیبدار به دو دسته ساده و طرح دار تقسیم می شوند. نوع ساده این سقف ها دارای یک یا دو شیب است اما سقف شیبدار طرح دار شامل چندضلعی یا نیم دایره (گنبد) بوده و تعداد شیب های آن از دو بیشتر است. درنتیجه، میزان بودجه ، شرایط فنی ساختمان و سلیقه مشتری عوامل تعیین کننده طرح و نوع اجرا سقف شیبدار و سربندی آن می باشد.

اهمیت اجرا سربندی ساختمان چیست ؟

با توجه به ویژگی هایی که برای ساختمان درحال ساخت خود در نظر داریم ، می توانیم از متریال و مصالح گوناگونی استفاده کنیم. در گذشته، پی ریزی، زیر سازی و غیره برای اجرای سربندی ساختمان با متریال هایی مانند گل، خشت و چوب انجام می شد، اما در دنیای مدرن امروز همراه با پیشرفت تکنولوژی و صنعت، متریال های ساختمانی نیز بروز شده و فلزات، تیرآهن، انواع ورق، میلگرد، پروفیل های ساختمانی و دیگر مصالح و ابزار ها در امر ساخت و ساز دخیل شده اند.
اجرا سربندی ساختمان به صورت شیبدار در وحله اول برای ایجاد زیبایی و نمای بهتر در مقایسه با دیگر اشکال سقف صورت می گیرد. مساله مهم دیگر درباره سقف شیبدار ، نیاز به مراقبت و نگهداری آسان تر آنها نسبت به دیگر انواع سقف های مسطح است. نکته قابل اهمیت دیگر اینکه اجرا سربندی ساختمان با سقف شیبدار استحکام ساختمان را در برابر عوامل طبیعی مانند جهت و سرعت وزش باد، درصد رطوبت و میزان بارش باران، شدت تابش گرما و سردی هوا در طول فصول مختلف به صورت قابل توجهی افزایش خواهد داد.

سربندی در ساختمان ها با سقف شیبدار چه کاربردهایی دارد؟

سربندی ساختمان معمولا به صورت شیبدار و بر روی خرپا های فلزی یا چوبی اجرا می شود که امروزه سازه های فلزی به دلیل طول عمر بالا ، مقاومت مناسب و استحکام بسیار خوب، بیشترین استفاده را دارد. در موارد زیادی نیز پوشش ها و سربند ها بر روی سقف های شیبدار بتنی و طاق ضربی نصب می شوند.

انواع سربندی ساختمان کدامند ؟

سربندی ساختمان با سقف شیبدار به چهار دسته تقسیم می شود که عبارت اند از:

1. سربندی نامتقارن

در سربندی نامتقارن ساختمان، سقف شیروانی به دو قسمت تقسیم شده و ارتفاع یک طرف سقف از دیگر سمت آن بلند تر می باشد. این نوع سربندی در ساختمان هایی با کاربری مسکونی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، و میزان شیب آن عامل تعیین کننده در زیبا تر شدن نمای ساختمان است.

2.سربندی با سقف مسطح یا گمبریل

نوع دیگری از سقف های شیبدار، سقف شیبدار مسطح است که به نام گمبریل نیز شناخته می شود. این نوع سقف از دو پنل با ارتفاع متفاوت تشکیل شده که زاویه شیب سقف بالاتر به صورت پهن اجرا شده و زاویه سقف پایینی بیشتر و به اصطلاح تیز تر خواهد بود.

3.سربندی با سقف چهار بر

سقف چهاربر یا سقف منسرد در دسته های سقف های پیچیده به لحاظ اجرا قرار می گیرند به این دلیل که این نوع سقف شیبدار دارای چهار پنل بوده که پنل های پایینی دارای شیب بیشتر و پنل های بالایی دارای زاویه کمتر هستند. اجرای این نوع سقف شیبدار در کشور های اروپایی مرسوم تر است.

4. سربندی هرمی سقف شیبدار

این نوع سقف تماما به شکل هرم بوده و دارای چهار پنل متقارن و یک اندازه می باشد. سقف های شیبدار هرمی، با طراحی ساده ای که دارند، زیبا و چشم نواز بوده همچنین برای اجرا بر روی سازه های کوچک انتخاب بسیار مناسبی هستند. لازم به ذکر است که به لحاظ صرفه جویی در انرژی نیز بسیار به صرفه می باشند.

 اگر شما به دنبال مجری متخصص سقف های شیبدار و سربندی ساختمان هستید می‌توانید با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس بگیرید.

پوشش های مناسب برای سربندی ساختمان کدامند؟

در گذشته اغلب از سفال به عنوان پوشش برای سقف های شیبدار استفاده میشد اما امروزه با پیشرفت صنایع و تکنولوژی پوشش هایی مدرن تر و متفاوت در برای سقف های شیبدار قابل اجرا هستند.

سقف شیبدار سفال طبرستان رنگی ـ سفال رویال
1.

سفال طبرستان رویال

سفال طبرستان محصولی آمیخته با فرهنگ غنی ایرانی است که طرفداران زیادي نه تنها در مشهد بلکه در تمامی شهر هاي ایران دارد. این محصول بی نظیر و مقاوم علاوه بر زیبایی و کیفیت بالا و ماندگاري با محیط زیست نیز سازگار است.

سقف شیبدار شینگل 
2.

شینگل

شینگل از مقاوم ترین و پر مصرف ترین پوشش های سقف شیبدار است. این محصول به دلیل انعطاف پذیری بالا به راحتی بر روی سقف های گنبدی شکل و قوس دار قابل اجرا می باشد.

3.

کینگستون

کینگستون دارای 8 لایه است که هسته اصلی آن از جنس گالونیوم و پوشش رویه آن توسط دانه های سنگریزه پوشیده شده است. این پوشش در مقابل زلزله، تگرگ و باد های شدید مقاوم بوده و دارای استحکام و پایایی بالایی است.

سقف شیبدار ورق گالوانیزه
4.

پوشش ورق گالوانیزه

استفاده از ورق گالوانیزه از لحاظ افتصادي بسیار به صرفه بوده، ضمن اینکه در برابر سرما و گرما و رطوبت و باران از مقاومت بالایی برخودار است.

5.

سقف شیبدار روف تایل

روف تایل با دستگاه اتوماتیک تحت حرارت بالا با فشار زیاد تولید می شود. که در برابر باد و طوفان مقاوم هستند. همچنین این نوع پوشش در مقابل نوسانات حرارتی بسیار مقاوم و پایدار می باشد.

سقف پرچین
6.

سقف شیبدار با پوشش پرچین

ورق پرچین یا تایل پرچین از جنس فولاد می باشد که در سه سطح ضخامت 0.4، 0.5 و 0.6 میلی متر تولید می شود. به دلیل وزن کمی که دارد حمل و نقل و نصب این ورقه ها راحت است.

مزایا و معایب اجرا سربندی ساختمان چیست ؟

استفاده از سربندی ساختمان در رشت، تنکابن، رامسر و دیگر شهر های شمالی کشور ازجهات زیادی مورد توجه قرارگرفته و طرفداران خود را دارد. غیر از محبوبیت این نوع از سقف های شیبدار، مزایا و کاربرد های بسیاری را دارا هستند و تقریبا هیچ گونه معایبی در خصوص اجرا آنها وجود ندارد، تنها نکته ای که باید به ان توجه نمود این که نصب و اجرا این گونه سقف ها دارای چالش هایی بوده که درصورت اجرا توسط تیم متخصص ، این چالش ها نیز به راحتی قابل حل خواهند بود. در ادامه این مطلب مزایا و چالش های اجرا سربندی ساختمان را برسی خواهیم کرد.

مزایا سربندی ساختمان

✓ جلوگیری از هدر رفت انرژی گرمایی و کنترل بهتر دمای ساختمان
✓ اجرا سریع و نصب آسان
✓ هزینه اجرا مناسب و مقرون بصرفه
✓ زیباسازی نما و جلوه ساختمان
✓ طول عمر مفید و ماندگاری بالاتر نسبت به دیگر انواع سقف
✓ مقاومت بسیار بالا در برابر باد، رطوبت و دیگر عوامل طبیعی
✓ کاهش وزن سازه و افزایش ایمنی ساختمان

چالش های اجرا سربندی ساختمان

همانطور که عنوان کردیم اجرا و نصب سربندی ساختمان نیاز به مجری متخصص برای اجرا دارد، انتخاب نوع سقف و متریال مناسب با توجه به شرایط آب و هوایی هر منطقه و سازه شما عاملی مهم در استحکام سازه شما و همچنین کاهش هزینه های جانبی خواهد بود، همچنین از آنجایی که سقف یکی از مهمترین بخش های هر ساختمان بوده، اجرا سربندی ساختمان نیازمند محاسباتی دقیق در خصوص پیاده سازی ستون ها، خرپا ها و دیگر موارد تشکیل دهنده سربندی سقف شیبدار می باشد، به همین دلیل توصیه می شود در خصوص اجرا سربندی ساختمان حتما با افراد متخصص این حوزه همکاری نمایید.

پروژه های اجرا شده سربندی ساختمان

جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص اجرا سربندی ساختمان و انواع سقف های شیبدار از طریق  شماره ذیل

با مشاورین و کارشناسان مجموعه در تماس باشید.

تیم ما آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به تمام سوالات شما عزیزان می باشد.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.